Opel verkstad

OPEL SERVICE

Hos oss är alla tekniker specialutbildade för Opel. Vi använder uteslutande originaldelar, korrekt utrustning och verktyg och de senaste programvarorna. Dessutom ingår alltid Opel Assistans när du servar du bil hos oss – oavsett ålder och körsträcka på bilen.

RESERVDELAR

Vi har ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör, allt för att du ska kunna anpassa din Opel efter just dig och dina behov. I Opels tillbehörskatalog har vi samlat alla tillbehör som passar din bil för att du lätt ska hitta vad du söker.

FULL INSYN MED OPEL VIDEO CHECK
Glapp i styrleden, dåliga länkarmsbussningar eller en skadad damask? Att förstå vad din bilmekaniker pratar om är inte alltid helt enkelt. För oss är det viktigt att du har full insyn och förstår vilka behov din bil har, därför erbjuder vi Video Check . Vi filmar din bil och återger vad vi ser. Efter kontrollen skickas filmen till din mobil där din Opeltekniker förklarar och visar om det finns något som bör åtgärdas. Enklare blir det inte.
OPEL 4+ SERVICE
Med Opel 4+ Service får din bil en bra och prisvärd originalservice. Servicen innefattar en 30 punkters säkerhetskontroll, där byte av olja, olje-och kupéfilter ingår och endast Opel originaldelar används. Nationellt rek. servicepris är 2795 kr*

Opel Assistans

0771 – 99 52 00 inom Sverige

+46 771 99 52 00 utanför Sverige

Öppet dygnet runt och gäller i de flesta länder i Europa

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 9.00-18.00
Lördagar 11.00-16.00
Söndagar 11.00-16.00
Vardagar 7.00-17.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt