Välkommen till Vallentuna Motor!

Vår vision

Vi ska vara den lokala bilhandlaren i Stockholm norr genom nytänkande lösningar, som gör bilägandet enklare och tryggare för våra kunder.

Vår Affärsidé

Vi säljer bilar, service och tilläggstjänster. Vårt mål är att vara en uppskattad, lyhörd återförsäljare samt långsiktigt tänk med varumärken som vi representerar. Det ger oss möjligheter att erbjuda en förmånlig helhetslösning och trygghet för våra kunder. Då målet är att alltid ha kunden i fokus bygger vi långsiktiga affärsrelationer.

Vårt varumärkeslöfte

För att vi bryr oss!

Det är den upplevelse varje kund alltid har rätt att förvänta sig. Löftet ska både omfatta sanningens ögonblick samt den förväntade upplevelsen före, under och efter kontakten med Vallentuna Motor.

– Personligt engagemang

– Enkelt bilägande

– En trygg affär

 

 

Ansvar är ett levande dokument

Det är viktigt att alla medarbetare känner en delaktighet och ett ansvar, att det är vi tillsammans som skriver Vallentuna Motor´s historia. Vi jobbar oss bort från karaktären av engångsaffärer. Istället ansvarar vi för att våra kunder ska uppleva vårt varumärkeslöfte: ”För att vi bryr oss”.  Vi bygger långvariga relationer där förtroende och tillit är hörnstenar.

Välkommen till vårt företag!

– Thomas Hobro

 

 

 

Thomas Hobro VD / Försäljningsansvarig
Mariann Ardenstedt Ekonomiansvarig
Kenneth Fästlund Eftermarknadschef

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 9.00-18.00
Lördagar 11.00-16.00
Söndagar 11.00-16.00
Vardagar 7.00-17.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt