Nya Eclipse Cross Plug-In Hybrid

Nu har du äntligen möjlighet att beställa nya Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid – en ny SUV med en helt unik körupplevelse som kombinerar fyrhjulsdrift med tekniken från en kraftfull plug-in hybrid.

En känsla av full kontroll

Upplev den intelligenta fyrhjulsdriften, de två kraftiga elmotorerna samt den styva karossen som ger en fantastisk känsla av kontroll under körning.

Upplev vår plug-in hybrid

Vi har använt all vår expertis om plug in-hybrider och fyrhjulsdrift för att konstruera en ny typ av SUV, som ger dig en helt unik körupplevelse.

Mitsubishi i Stockholm

PLUG-IN HYBRID

Grundligt testat hybridsystem

Den avancerade drivlinan, känd från Outlander Plug-In Hybrid, har elmotorer på både fram- och bakaxlarna, och en kraftfull bränsleeffektiv bensinmotor. Motorerna samverkar för att optimera bilens prestanda. Banbrytande teknik gör Eclipse Cross Plug-In Hybrid snabbreagerande och tystgående. Växlingen mellan elkörning och bensinmotorn sker automatiskt, så att du inte behöver tänka på hur mycket ström som finns kvar i batteriet.

Gör långresor utan att behöva tänka på laddning

Kör på el under vardagarna och gör en långresa utan att behöva tänka på laddning, tack vare en bränsleeffektiv bensinmotor. Med Eclipse Cross Plug-In Hybrid kan du köra upp till 45 km på 100 % el (WLTP).

Säkerhet är standard

Mitsubishi Eclipse Cross Plug-In Hybrid har en hög säkerhetsnivå från start med bland annat 7 krockkuddar, ett avancerat nödbromssystem, automatiskt helljus och mycket mer.

Kontakta bilförsäljningen

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 9.00-18.00
Lördagar 11.00-16.00
Söndagar 11.00-16.00
Vardagar 7.00-17.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt