Är du vår nästa medarbetare?

Vi skapar alltid plats för duktiga medarbetare, fordonstekniker, Servicerådgivare och Bilsäljare. gör en spontanansökan så missa du inte spännande möjligheter. Välj nedan vad du vill arbeta med och fyll i din uppgifter i formuläret och berätta för oss vem du är för att etablera en kontakt. Matchar du vårt kompetensbehov kommer vi att kontakta dig.

Vi läser alla spontanansökningar

Här kan du skicka in din ansökan till rekryteringar som pågår eller en spontan intresseanmälan

 • Fyll i uppgifterna i formuläret
 • Bifoga ditt CV – upp till 3 dokument
 • Spontanansökningar prioriteras inför en rekrytering

 

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 63 MB, Max antal filer: 3.

  Just nu söker vi servicerådgivare till Vallentuna Motor!

   

  Servicerådgivare/kundmottagare

  Du är företags ansikte utåt och länken mellan kunden och teknikerna. Därför är det av största vikt att du vill arbeta med kundservice och har god samarbetsförmåga.

  Som service-kundmottagare ansvarar du för:

  • Bokning av arbeten
  • Planering och administrering av arbetsordrar till teknikerna
  • Rådgivning och vägledning genom hela serviceprocessen
  • Uppdatera kunden kontinuerligt om statusen på fordonet
  • Ordermottagning över disk, telefon, e-mail och web
  • Skapa offerter
  • Försäkringshantering via Cabas
  • Garantihantering
  • Reklamationshantering
  • Beställning av reservdelar
  Anställningsform Tillsvidareanställning
  Anställningens omfattning Heltid
  Tillträde Enligt överenskommelse
  Löneform Månadslön
  Sysselsättningsgrad 100%
  Ort Vallentuna
  Kontakt Kenneth Fästlund

   

   

  Skicka in en spontanansökan som bilsäljare

  Som bilförsäljare kommer du att stå i frontlinjen och äga hela kundkontakten genom att proaktivt jobba med bilaffären på ett nyskapande sätt. Med telefonen som främsta verktyg bygger du din egen kundstock genom personlig kontakt med blivande kunder för att bygga en långsiktig relation. Du får ansvar för hela säljprocessen genom att boka dina egna möten för både nybils- och begagnad försäljning. Du sköter hela affären från första kundkontakt till leverans samt skapar en god grund för en långsiktig relation med kunden. Vanliga arbetsuppgifter innebär utöver försäljning av bil även försäljning av våra tillbehör, serviceavtal och finansieringslösningar, mm.

  Vem är du?
  Vi vill att du har tidigare dokumenterad erfarenhet av försäljning av någon form, gärna med eget bearbetningsansvar, och att du ser långsiktigt på din arbetsrelation. Lika viktigt är din personlighet. Vi vill att du har ett stort säljdriv och är tävlings- och målinriktad men också ödmjuk, lyhörd, noggrann och kan dela med dig av ditt engagemang där det behövs som mest. Detta är en roll för dig som vill skapa dig en karriär hos oss så din nyfikenhet tillsammans med resultatfokus kommer väl till pass.

   

  Skicka in en spontanansökan som fordonstekniker

  Vi söker dig som idag är en etablerad fordonstekniker. Vår verkstad är en auktoriserad bilverkstad för våra märken Ford, Mitsubishi, Opel, Citroen och Saab. Du arbetar brett med våra märken men främst med inriktning mot Ford. Du har minst 3-4 års erfarenhet som fordonstekniker. Har du certifikat eller vidareutbildningar ses även det som meriterande likaså certifikat inom t.ex AC.

  Vem är du?

  Vi vill att du är strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare. Du strävar ständigt efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget.

  Hitta till oss

  Öppettider

  Vardagar 9.00-18.00
  Lördagar 11.00-16.00
  Söndagar 11.00-16.00
  Vardagar 7.00-17.00
  Lördagar Stängt
  Söndagar Stängt