Ford bilverkstad Stockholm
SERVICELÖFTEN TRANSPORTBILAR

För dig som använder bilen som ett arbetsredskap är det såklart viktigt att snabbt kunna få hjälp för att kunna återvända ut på vägarna igen. Våra verkstäder arbetar skyndsamt för att få din transportbil diagnostiserad och åtgärdad.

På våra verkstäder får våra transportbilskunder:

  • Primär diagnos och estimerad reparationstid inom 4 timmar.*
  • Möjlighet till service inom 24 timmar.**
  • Reparation inom 48 timmar.***
  • Hjälp med att hämta och/eller lämna bilen.**
För att du ska känna dig trygg bakom ratten har bilen en vägassistans, som ingår vid bilköpet när bilen är ny och som sedan förnyas varje gång du servar din bil, förutsatt att det görs hos en auktoriserad Fordverkstad. På våra verkstäder jobbar vi enbart med originaldelar och korrekt utrustning, och allt arbete utförs såklart av specialutbildade transportbilsmekaniker. Vi erbjuder även kostnadsfria hälsokontroller av din bil med återkoppling via film. ****

Ford service Vallentuna motor

SERVICE FÖR TRANSPORTBILAR

När din Ford inte rullar gör inte verksamheten det heller. Men med Ford Service är du snabbt tillbaka på vägarna. Skulle du bli ofrivilligt stillastående längs vägen får du hjälp av Ford Assistans direkt. Ford vägassistans ingår utan kostnad när du servat din transportbil på en auktoriserad Fordverkstad. På våra verkstäder får du dessutom en första primär diagnos och estimerad reparationstid redan inom 4 timmar, vid driftstopp.
* 4 timmar från det att fordonet anlänt till verkstaden. (inom ordinarie arbetstid) Gäller endast vid driftstopp.
** Extra avgifter kan tillkomma. Lokala avvikelser kan förekomma.
*** Transportbilar med driftstopp prioriteras och det är verkstadens strävan att fordonen ska vara reparerat inom 48 timmar (från att det anlänt till verkstaden), men det är inte alltid möjligt att uppfylla.
**** Tjänsten är kostnadsfri i samband med bokat verkstadsbesök för service eller reparation. Lokala avvikelser kan förekomma. 

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 9.00-18.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt
Vardagar 7.00-17.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt
Vardagar 06.00-22.00
Lördagar 08.00-22.00
Söndagar 08.00-22.00