Citroën bilverkstad

CITROËN SERVICE

Hos oss är alla tekniker specialutbildade för Citroën. Vi använder uteslutande originaldelar, korrekt utrustning och verktyg och de senaste programvarorna. Dessutom ingår alltid Citroën Assistans när du servar du bil hos oss – oavsett ålder och körsträcka på bilen.

RESERVDELAR

Vi har ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör, allt för att du ska kunna anpassa din Citroen efter just dig och dina behov. I Citroen tillbehörskatalog har vi samlat alla tillbehör som passar din bil för att du lätt ska hitta vad du söker.

FULL INSYN MED VIDEO CHECK
Glapp i styrleden, dåliga länkarmsbussningar eller en skadad damask? Att förstå vad din bilmekaniker pratar om är inte alltid helt enkelt. För oss är det viktigt att du har full insyn och förstår vilka behov din bil har, därför erbjuder vi Video Check . Vi filmar din bil och återger vad vi ser. Efter kontrollen skickas filmen till din mobil där din citroen-tekniker förklarar och visar om det finns något som bör åtgärdas. Enklare blir det inte.
Citroen basservice
Med Citroen basservice får din bil en bra och prisvärd originalservice. Servicen innefattar kontrollpunkter, säkerhetskontroll och byte av olja, olje-och kupéfilter ingår. Endast Citroen originaldelar används. Kontakta oss för tidsbokning.

 

Citroen Assistans

0771-44 33 22

Öppet dygnet runt och gäller i de flesta länder i Europa

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 9.00-18.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt
Vardagar 7.00-17.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt
Vardagar 06.00-22.00
Lördagar 08.00-22.00
Söndagar 08.00-22.00