Ledig tjänst | Bilsäljare

Nyheter - 13 juni 2023

Bilsäljare

Lediga tjänster – Bilsäljare | Vallentuna Motor AB

Bilsäljare

Om rollen
Som en del av vår resa framåt behöver vi stärka upp vårt försäljningsteam och vi söker därför en driven och engagerad bilsäljare. Du kommer arbeta med bilaffärer på hög nivå med försäljning av både begagnade och nya bilar, Segway ATV samt Clear Round hästlastbilar. Du ansvarar från första kontakt till avslutad affär. Du guidar din kund genom våra produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det viktigt att bemöta kunder, skapa affärskontakter och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att rapportera till försäljningschefen. Vi är ett sammansvetsat gäng som värdesätter gott samarbete och högt i tak.

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom försäljning, meritande är om du har erfarenhet av försäljning av bilar. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort fordras och du ska behärska svenska i både tal och skrift.
Vi tror du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta. Som bilsäljare på Vallentuna Motor värdesätter vi att du är förtroendeingivande, disciplinerad och social. Stor del av arbetet består utav uppsökande försäljning. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och ge den bästa servicen.
Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön. Arbetstider enl schema och helgtjänstgöring ingår i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag 2023-07-15 Skicka därför din ansökan redan idag! Mail: thomas.hobro@vallentunamotor.se

 

Läs mer och ansök här!

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 9.00-18.00
Lördagar 11.00-16.00
Söndagar 11.00-16.00
Vardagar 7.00-17.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt