Citroën Basservice från 1.995:-

Nyheter - 5 juni 2023

Citroën Basservice för Citroën personbilar som är 5 år eller äldre

Citroën Basservice är en service som är utvecklat för Citroëns personbilar, som är 5 år eller äldre. En välutbildad Citroën-tekniker kontrollerar bilen och byter ut grundläggande delar, så som olja och oljefilter. Servicen innefattar också kontroller av vitala delar för onormalt slitage och dess funktionalitet. Samt ett diagnostest i bilens system med elektroniska diagnostester. Till ett överkomligt pris, kan du känna dig trygg och säker i din Citroën.

När du hämtar bilen, kommer verkstaden att ge dig en överblick över eventuella nödvändiga och/eller nödvändiga reparationer på din bil. Så du väljer själv, vilken service eller reparation du önskar att utföra. Det är din bil och ditt val! Men det är så klart, att en väl underhållen bil håller längre. Och servicestämplar från en auktoriserad Citroën verkstad har också betydelse för andrahandsvärdet.

Citroën Basservice från 1.995:-

Läs mer och boka tid

 

 

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 9.00-18.00
Lördagar 11.00-16.00
Söndagar 11.00-16.00
Vardagar 7.00-17.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt