Bilverkstad Vallentuna

Nyheter - 17 mars 2022

Kvalitetsservice för din bil hos Vallentuna Motor

 

Bosch Car Service är ett nätverk av oberoende verkstäder som levererar högkvalitativ fordonsservice, underhåll och reparationer för alla märken och modeller. Vi garanterar prisvärd kvalitet som du kan lita på.

Inspektion

Det är alltid bra att regelbundet få utfört grundliga fordonskontroller, på så sätt säkerställs att bilen alltid fungerar som den ska. Vi erbjuder professionella inspektioner och reparationer – utan att du förlorar bilens garantier.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

När det är dags för nästa kontrollbesiktning och avgastest kan våra verkstäder utföra allt nödvändigt arbete. Om du önskar kan vi kontrollera fordonet i förväg, för att korrigera eventuella problem.

10 punktskontroll

Om du vill vara på den säkra sidan låter du oss kontrollera de tio viktigaste posterna på bilen. Därefter kan du lugnt köra vidare och vet att bilen är redo för nästa långfärd – oavsett väderlek och årstid.

Vårkontroll

För bästa möjliga start på året kan våra tekniker kontrollera att din bil fungerar som den ska och att den utan problem klarat vinterns påfrestningar. Vid behov byter vi ut defekta komponenter och ger bilen en genomgång efter vintern – fackmässigt och med hösta kvalitet.

 

Vinter Kontroll

Genom att dra nytta av våra tekniker kan du förvissa dig om att din bil klarar is och snö på ett säkert sätt. Vi kontrollerar att bilens viktigaste komponenter fungerar på rätt sätt och att bilen är redo för den kommande vintern – från batteri till gummilister runt dörrar och fönster.

Godkännande Kontroll

Våra verkstäder kan utföra en prestandakontroll innan en komplett inspektion eller besiktning, för att du på så sätt ska undvika otrevliga överraskningar. Detta omfattar en utvärdering av bilens skick, när du är med och själv kan besluta om eventuella åtgärder.

Professionell semesterkontroll

Varför inte låta våra tekniker kontrollera bilen innan du ger dig av på en lång resa? Vi använder modernaste diagnostikteknik för att kontrollera eventuella fel och om du så önskar, åtgärda dessa med en gång. Så kan du koppla av på resan och fullt ut njuta av din semester.

Fordonskontroll

Om du vill vara säker på att alltid kunna köra säkert hjälper vi gärna till och kontrollerar din bil – snabbt, noggrant och till en låg kostnad. Våra tekniker använder modernaste diagnostikutrustning för att undersöka om fordonet är i tekniskt säkert skick och att alla komponenter fungerar som de ska.

 

Service av hybrid- och el-fordon

Som tillverkare av originalutrustning levererar Bosch komponenter till de flesta företag som bygger hybrid- och el-fordon. Detta innebär att experterna på Bosch Car Service är väl förtrogna med inspektion, underhåll och reparation av de senaste drivsystemen.

Välkommen till Vallentuna Motor

Bilverkstad Norrtälje

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 9.00-18.00
Lördagar 11.00-16.00
Söndagar 11.00-16.00
Vardagar 7.00-17.00
Lördagar Stängt
Söndagar Stängt